Beter n kakkerlak in de douche dan n spin in bed!! - Reisverslag uit Sunyani, Ghana van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu Beter n kakkerlak in de douche dan n spin in bed!! - Reisverslag uit Sunyani, Ghana van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu

Beter n kakkerlak in de douche dan n spin in bed!!

Door: jasmijnnaarghana

Blijf op de hoogte en volg Jasmijn

10 Maart 2012 | Ghana, Sunyani

Jaja je gaat het over rare dingen hebben als je op één dag, vier uur lang in een vijf persoonsauto zit met tien personen! Haha kunnen jullie het nog volgen?

Vandaag hadden we echt een GEWELDIGE dag! Vanmorgen om kwart over 7 stond Annabel al bij ons op de deur te kloppen. Ze vroeg of we het leuk vonden om met Mariette mee te gaan naar het zwembad in Kumasi. Natuurlijk wilden we graag mee, want we willen zoveel mogelijk verschillende dingen doen in de tijd dat we hier zijn!

We gingen met Annabel, Marieke, Kelly, Mariette en Moses, Sem en Noa (zoontjes van Moses en Mariette), Afia (Ghanees meisje wat bij Mariette woont), Maaike en ik. We moesten twee uur rijden naar Kumasi. Daar kwamen we aan bij een Golden Tulip hotel, met een zwembad!!! Echt te lux allemaal!!! Maar echt zo geweldig! Vanaf het zwembad had je uitzicht op een tuintje met prachtige palmbomen! We hebben nog leuke foto’s gemaakt, dus die zal ik er binnenkort ook nog even bijvoegen!

Na een dag heerlijk in te hebben bruin gebakken in de zon en in het zwembad verkoeling hebben gezocht, zijn we weer terug gereden naar Hanukkah. Onderweg kwamen we weer allemaal bizarre dingen tegen! Geiten die zomaar langs de kant van de weg lopen en waarvan je maar moet hopen dat ze niet onder je auto vliegen als je met een gangetje van 140 voorbij rijd…..

Meestal is de weg wel goed, maar soms zitten er ook ineens gigantische putten in! En als je dan met z’n vieren op de achterbank zit, is dat toch niet zo lekker ;) Toch raar dat je ook daar eigenlijk wel aan went! Langs de kant van de weg staan er jongens met ENORME ratten die ze dan aan hun staart naar boven houden en die ze graag aan ons willen verkopen…. Ach jongen, ook al gaf je me er 10 kado, dan nog zou’k niet weten hoe snel ik voorbij zou moeten rijden!!!!

Gelukkig kwam we veilig thuis!! Vanavond stond er spaghetti met een rode saus op het menu! Heerlijk!! Maar hierna was de luxe ook echt voorbij!! Wat denken jullie van douchen bij kaarslicht onder een koude douche die je maar een halve meter van de grond kan houden, omdat er anders geen water uit komt? Uhm….ik kan jullie vertellen dat het niet echt praktisch is!!!
(De stroom was namelijk uitgevallen en het water deed gewoon raar!!:()

Toch was het een geweldige dag!!!
Een andere keer vertel ik weer over de PRAYERS van gisteravond!
Kga vlug deze blog online zetten, voordat mn accu het niet meer doet!!
Geniet van jullie warme douche!!

Liefs,
Jasmijn

• 10 Maart 2012 - 23:42

Jabine:

Haa Nicht
    Heb mezelf verplicht om nu eerst is een reactie te geven op je blogs;)
    Wat klinkt dat enorm gaaf allemaal zeg!! (behalve van die spinnen, kakkerlakken en koude douches:P)
    Echt leuk dat je al zoveel geschreven hebt!! Haha tss ga je naar ghana kom je weer luxe tegen met je zwembad;) Tis wat he.. Heb je ook al auto gereden daar?;) Zou ik ook echt nog doen or:P Nou ik ga weer stoppen wat tis nu kwart voor 1:P Morgen ga ik naar Kopenhage dus dan kan ik een week niks van je lezen:( Maar dat haal ik snel in! Ben benieuwd naar nieuwe fotos;) Van je bed enzo:P Nou slaap lekker daar!(Hopelijk zonder spinnen)!
    Veel liefs!

• 10 Maart 2012 - 23:51

Ha zus!

Nog even een reactie op deze late avond! Tof dat je weer een blog hebt geschreven!!.. En wat een geniale dag! xD hier ga je nooit naar het zwembad... dus waarom zou je daar niet gaan he! hier is het tenslotte ook niet zo luxe! ;)

en gewoon lekker spaghetti! je hebt het daarom wel goed voor elkaar! maar wel jammer van de koude douche... ;) neem anders nog zo'n rat mee voor Kitty en Cindy... zullen ze vast leuk vinden! vooral Kitty mist je nogal geloofk... ze zit werkelijk h-e-l-e dagen op je kamer! xD maarjaa... ze moet nog even wachten!

Kben benieuwd wat je in Ghana op zondag gaat doen! ;) Veel plezier en weltrusten!

liefs!!

• 10 Maart 2012 - 23:51

Ha zus!

liefs!!

• 10 Maart 2012 - 23:52

Joris:

Oeps... dubbel geklikt op reactie plaatsen! :p

• 11 Maart 2012 - 15:44

Piet Uut T Baentje:

Hallo nicht,

Jij beleefd daar in een dag meer dan in 10 jaar in de torenstraat geloof ik.
    Klinkt wel allemaal lekker positief (ik weet van wie je dat niet hebt)
    geniet er maar van en we zijn zeker benieuwd in je belevenissen.

gr.

Piet

• 11 Maart 2012 - 19:55

ha jas

we zullen zeker genieten van onze warme douche! :)

trouwens je bent het nederlands wel al een beetje afgeleerd! je schrijft luxe i.p.v. lux

xxx Freddie en de rest

• 11 Maart 2012 - 19:55

ha jas

we zullen zeker genieten van onze warme douche! :)

xxx Freddie en de rest

• 11 Maart 2012 - 19:58