Sponsoractie: Pannenkoekenparty met de familie! - Reisverslag uit Oostkapelle, Nederland van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu Sponsoractie: Pannenkoekenparty met de familie! - Reisverslag uit Oostkapelle, Nederland van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu

Sponsoractie: Pannenkoekenparty met de familie!

Door: jasmijnnaarghana

Blijf op de hoogte en volg Jasmijn

15 Oktober 2011 | Nederland, Oostkapelle

Jaaa mijn eerste sponsoractie is echt helemaal geslaagd!!

Mama had het idee om een pannenkoekenparty te gaan organiseren voor de hele familie... oeps, dacht ik eerst... dat is een heel geregel...
Toch leek het mij ook een geweldig idee en ben ik heel mijn familie gaan uitnodigen! Ik kreeg een heleboel positieve reacties en heel veel mensen waren van plan om te komen. Volgens mij waren we in totaal met 43 personen!!

Vanmorgen om half 10 ben ik begonnen met bakken en daar ben ik ongeveer heel m'n vrije zaterdag mee bezig geweest. Zelfs mijn collega's van de Seaside wilden pannenkoeken komen halen ;-) Echt super leuk!!

Maaike was ook gekomen, zodat ze gelijk kennis kon maken met mijn familie en zodat mijn familie gelijk weet met wie ik deze reis ga maken!!

Ik vond het een heel gezellige avond!! En volgens mij vonden de gasten dat ook!!

Iedereen super bedankt!!

Op naar de volgende sponsoractie! ;-)

Jasmijn

• 05 December 2011 - 13:41

Ina Sturm:

Hoi Jasmijn,
    Heb je last van je inentingen?
    Valt meestal wel mee gelukkig.
    succes bij de voorbereidingen