Tickets geboekt!!
Door: jasmijnnaarghana
Blijf op de hoogte en volg Jasmijn
10 Oktober 2011 | Nederland, Oostkapelle
Hoi Allemaal!
Leuk dat jullie mijn blog willen lezen!
Vandaag hebben we de tickets geboekt!! Eindelijk staat het nu echt definitief vast!
Op 7 maart 2011 hopen we om 7.30 in het vliegtuig te zitten richting Londen. Waar we om 7.50 aan hopen te komen. Na een lange stop in Londen, hopen we om 14.25 richting Accra te vliegen, waar we om 21.05 hopen te landen!!
7 Juni vliegen we weer terug naar Nederland, maar daar hebben we het nu nog maar niet over...
Nu de tickets zijn geboekt, wordt het echt heel definitief! We hebben er geweldig veel zin in! In de volgende blog zal ik wat vertellen over mijn eerste sponsoractie!!
Jasmijn
Leuk dat jullie mijn blog willen lezen!
Jasmijn