vervolg van gisteren ;) - Reisverslag uit Sunyani, Ghana van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu vervolg van gisteren ;) - Reisverslag uit Sunyani, Ghana van Jasmijn Maljaars - WaarBenJij.nu

vervolg van gisteren ;)

Door: jasmijnnaarghana

Blijf op de hoogte en volg Jasmijn

09 Maart 2012 | Ghana, Sunyani

Pffff wat een hitte hier….. Je wordt er echt een beertje gammel van! Kheb even besloten datk van mezelf nu even op mn laptop mag en datk even rustig aan doe…. Leuk trouwens dat er gelijk op mn blog wordt gereageerd!

Vronesteijners: Ik ben niet meer tegen de lucht aangevlogen hoor, maar zelfs eroverheen!! Zeg maar tegen Joas dat alles dan wit is onder je! (Ik zal er ook nog een foto van online zetten, dan kan hij het zien ;))

Als jullie trouwens een mailtje willen krijgen als ik een nieuwe blog getypt heb, kan je je mailadres ergens links op de pagina invullen, dan krijg je automatisch een mailtje alsk een nieuwe blog heb getypt! (Dan hoeven jullie niet steeds op waarbenjij.nu te kijken..)

Gistermiddag stond Mariette met nog twee andere vrijwilligers (Annabel en Marieke) ons op te wachten bij ‘de bushalte’ waar we, na 8,5 uur in de bus, aankwamen. Nadat we alle bagage in de laadbak hadden geladen (Inclusief Annabel en Marieke. Maaike, Kelly en ik mochten voor de keer nog in de auto zitten…), zijn we naar het kindertehuis gereden! Super bijzonder om alles wat je elke keer op de foto’s ziet nu ook echt in het echt te zien!!! De kinderen kwamen gelijk naar de auto gerend en wilden allemaal helpen met onze bagage! Echt geweldig!

Nadat we alle bagage op onze kamers hadden gezet, heeft Mariette ons gelijk even naar Sunyani gereden, om daar een internetstick, een nieuwe simkaart en beltegoed te kopen!! Dat was echt geweldig want zo konden we gisteravond al gelijk skypen!!!!! Super leuk dat dat kan!!!!

Mama vroeg voordat ik wegging wat ik nog graag wilde eten. En natuurlijk koos ik friet! ;-) En wat denk je dat onze eerste Ghana maaltijd was?? Juist ja,,,, FRIET!! Alleen was deze friet wel koud en zat er geen kaassoufflé bij, maar een kippenpootje! En zelfs rouwkost! Wij eten trouwens iets anders dan de kinderen! De kinderen krijgen iets van rijst met nog wat erdoor ofzo… Wij hebben een kokkin die kookt voor de vrijwilligers! Echt heel makkelijk! Vanmiddag hebben we tomatensoep op met stokbrood (met pindakaas) lekker hoor!! ;-)

Maaike komt net binnen met de mededeling dat het gaat regenen!! Heerlijk!! Kga ook mn gezicht nog maar eens even buiten laten zien! Vanavond hebben we PRAYERS (ofzoiets)dan wordt er gedanst en gezongen op het terrein van het kindertehuis! Ik ben benieuwd!

Jullie horen weer van mij!!
Liefs,
Jasmijn

• 09 Maart 2012 - 15:38

Dick:

Hoi Jasmijn,

heb net je verslagen zitten lezen! Klinkt allemaal heel leuk. Ik ga proberen alles te volgen van je (ik had mijn mailadres al ingevuld). Maak er wat moois van.

Groeten en succes

• 09 Maart 2012 - 16:48

Andrea:

Zozo! Zit ze dan hoor :)
    De foto's zijn echt leuk zeg!
    Wat fijn dat jullie zo zijn ontvangen, klinkt allemaal erg veelbelovend!
    Fijne tijd verder en we blijven je volgen!

• 09 Maart 2012 - 18:19

Freddie:

hoi jas

ik hoor het al. je wordt dus lekker verwend met dat eten daar! :)

• 09 Maart 2012 - 21:07

Dingena:

Ha Jasmijn,

Geweldig zeg! Wat een belevenis.
    We blijven je volgen. Morgen is het weer club en zal ik verslag van je doen!
    Het ga je weer goed.

Groeten Dingena en fam.

• 09 Maart 2012 - 21:25

THIJS:

hoi zus,

misschien had je je frietjes even buiten moeten leggen dan waren ze vast en zeker warm geworden veel plezier en nu wachten tot je op skype komt of er een nieuwe blog komt!

• 10 Maart 2012 - 14:42

Charlot:

heej jasmijn

• 10 Maart 2012 - 14:46

Charlot:

heej jasmijn
    ik ben bij iris aan het spelen.
    We zijn net naar het nieuwe winkeltje geweest het is een leuk winkeltje maar de seaside is leuker ;)
    je mist je zusje + familie zeker wel ;)
    groetjes charlot

• 10 Maart 2012 - 20:30

Louis:

Hoi nichtje,
    Gelukkig goed aangekomen.
    Nu aan het werk! maar dat lukt wel met friet jammer dat er geen fricandel bij was. maar ja je kan niet alles hebben.

Groetjes uit de Pourckstraat!
    We leven met je mee.